Zwanger

Zorg voor een blije nest

Jouw eerste contact met Kraamzorg Blije Nest

Als je zwanger bent komt er veel op je af. Het is verstandig om zo vroeg mogelijk in je zwangerschap kraamzorg aan te vragen. Doe dit bij voorkeur rond de twaalfde week van je zwangerschap maar in ieder geval voor het einde van de twintigste week. Nadat je kraamzorg bij ons hebt aangevraagd ontvang je binnen vijf werkdagen een schriftelijke bevestiging van je inschrijving.

Als je 33-34 weken zwanger bent nemen wij contact met je op voor een persoonlijke intake. Wij komen bij je thuis om samen jouw persoonlijke situatie door te nemen en te bepalen hoe onze kraamzorg zo goed mogelijk kan aansluiten op jouw wensen en behoeften. Je krijgt informatie over hoe je je kunt voorbereiden op je kraamperiode: wat heb je nodig, wat is de rol en taak van onze kraamverzorgende, hoeveel kraamzorg kunnen wij bieden, hoe kun je je voorbereiden als je borstvoeding wilt gaan geven? Natuurlijk ontvang je informatie over wanneer en hoe je ons kunt bereiken tijdens je bevalling. Samen met jou stellen wij een zorgplan op. Tijdens het intake gesprek is er voldoende gelegenheid om al je vragen aan ons te stellen.

Wil je alvast zien wat je nodig zou kunnen hebben als je een baby krijgt? Klik dan hier op de uitzetlijst.

Ben je twaalf weken zwanger en op zoek naar persoonlijke en professionele kraamzorg? Schrijf je in bij Kraamzorg Blije Nest.

 

 

 

 

Wil je meer weten over wat Kraamzorg Blije Nest voor jou kan betekenen of wil je je inschrijven?

Over ons

Kraamzorg Blije Nest is een kleinschalige onafhankelijke kraamzorgorganisatie. Wij bieden toegankelijke en kwalitatief hoogstaande zorg aan moeders en pasgeboren baby’s. Wij zorgen voor een goede start. Aan het einde van de kraamperiode hebben ouders genoeg kennis om zelfstandig en zelfverzekerd de zorg voor hun baby over te nemen.

Contactgegevens

Kraamzorg Blije Nest
Postbus 9556
1006 GB Amsterdam

T: 020-6101055
@: info@blijenest.nl